like it´s 2012

nu sitter jag hemma hos min kärlek och gör inget speciellt, det är fett. har nyss ätit middag och i morgon är det nyårsafton. DET kommer bli fett. we´re gonna party like it´s the end of the world. we´re gonna party like it´s 2012.

gymnastik

- idag blir det gymnastik för hela slanten. mellan 13:00-17:00 håller vi till i roslags och tränar. det kommer bli så jävla fett.

ånger blandat med tillfredsställelse

- alla har väl någon gång haft den där känslan att man vill ha något. så sjukt mycket att man inte kan tänka på något annat. man vill verkligen ha det oavsett vad. men sen när man får det så tänker man efter. tänker var det verkligen värt det? liksom ånger blandat med tillfredsställelse. den känslan har jag nu.

new stuff

- hemma från norrtälje och fyfan jag jag är farlig när jag har pengar. det är verkligen inte kul. jag bara drar och drar och drar mitt kort. det finns fan inget slut på detta. nöjd är jag iallafall. en epilator för 595 kr, en stickad tröja för 175 kr och ett par skor för 399 kr. nej nu ska jag gå och ha lite ångest över alla pengar som jag bränt.

x4 or x8/2 or x2+2 or just x4

- nej nu ska jag sova. i morgon ska jag träffa min älskade vän som jag saknar så mycket! jag hör av mig i morgon. kanske. om jag får lust och allt sånt där.

bandit

- den här klänningen klickade jag hem nyss. från getzus. jag älskar den. hoppas den kommer snart.

monday

- nu har jag min kusin här. hon sitter och tittar på mr bean och jag facebookar. härligt det. på fredag är det nyårsafton och planer i have. det ska bli galet kul. nej ikväll blir det middag här hemma sedan får jag se vart kvällen för mig.

ken ring, det är fett

- ken ring. han är fan kung. så jävla fet. han gör tung musik. här är mina fyra favoriter. LYSSNA. eller subscribe min spellista på spotify som du hittar, HÄR.

glida runt, hänga runt, låna pengar.

idag har jag vart i norrtälje stad och köpt mig en ny säng. eller det var en julklapp. var nere på stan också och kollade in rean. jag hatar mellandags-rean. är man ute efter kläder hittar man ALDRIG något. jag gjorde trotts allt det idag till min förvåning. en grå långkjol, en brun tröj-klännings grej, trosor och en annan blus utan ärmar. men den var dock inte på rean.

dreamcatcher

- rätt oskarpa, oredigerade bilder som jag tog igår. jag fick massa fina saker och tyckte att dagen var riktigt lyckad. på bilden i mitten hittar ni det jag hade på mig igår. hej julkänsla. inte precis men det fick duga. nu sitter jag i pyjamas och ska snart klä på mig lite kläder. ska iväg och äta yttligare en jullunch. hoppas att ni hade en riktigt fin julafton.

dr martens

- alltså de här skorna har jag velat ha så länge jag kan minnas. har testat dem 100000000 ggr men alltid när jag står där och funderar på om jag ska köpa dem har jag alltid gått därifrån UTAN dem. vilket jag alltid ångrar efteråt. efter jul, (när jag förhoppningsvis har fått massor med pengar) då jävlar. då SKA dem fan följa med mig hem. vare sig dem vill eller inte. punkt.

the day before christmas

- man kan inte göra annat än att älska de här brudarna. rebecca&fiona. vilka tjejer. så coola.
idag har jag städat heeeeeela huset så mina föräldrar ska vara så stolta över mig, och ge mig massa julklappar. nej ni, nu ska jag se till att göra något kul. p.s. jag tror jag har fått ögoninflamation. rätt nice. fred ut.

döda.mig.nu.tack.

- jag mår så dåligt. så fort jag rör på mig gör det ont. mina planer för kvällen ser ungefär ut som de gör nu. ligga i sängen och kolla på film och läsa veckorevyn, dricka proviva och äta rån. nu ska jag slå på min andra dator och kolla på film. så en fet tummen ner på denna dag.

hello santa

Foto:
- jag är hopplös, nu vill jag ha dessa med.

dan före slutare dan.

- ja här sitter jag och nördar mig i min webcam. har SÅ HÄR mycket annat som jag måste göra som jag ska ta tag i nu!

at my wishlist

- denna skulle sitta fint i julklapp, ett inlägg tillägnat tomten helt enkelt. här finns den.

i remember the corner

- detta kan vara det vackraste jag sett på länge. hjärtat kan inte låta bli att slå lite fortare, lite hårdare.

SUNDAY

- nu sitter jag i vårt kök här hemma på asplundsvägen och dricker choklad. haha varje gång jag ser andra bilden dör jag lite. nej men det är fint. idag har jag vart på thuns med mina föräldrar och med mig hem fick jag mina efterlängtade reebok easytone go outside II. underbar-t! de ska då träna vaderna, baksida lår och rumpan med att man bara går. hoppas de fungerar. jag vågar inte ha för höga förväntningar.

ONE WAY, BROADWAY





- jag gillar mitt rum ibland. med betoning på ibland. fina bilder tycker jag att jag fick till iallafall. igår kväll medans mina vänner var och levde loppan i norrtälje så låg jag och sov i min bfriends famn. jag ångrar självklart att jag inte var med. men det här var verkligen behövligt. bara mysa och sova. ikväll ska jag spendera lite quality time med familjen och fixa min gymnastiklön.

SPARKLE AND YEAH WHAT EVER YOU LIKE


- glitter, mördar klack och fet platå. det är perfektion. kärlek till Jeffery Campbell´s LITA.

kobra coat
- funcking gourgeous jacka och fucking dösnygg blond frippa. (litas igen där)

bluemonday
- outfiten, håret.håret.håret. behöver jag säga något? BLONDT♥


- pälsen♥


sen måste jag bara säga att danskar är så geniala. mina favorit danskor som bloggar.
www.hanneli.com
www.anywho.dk
www.majaravn.blogspot.com
www.vanillascented.freshnet.se 
www.fashionbones.wordpress.com 
http://magazine.trendsales.dk/blogs/the-filippa.aspx 

why not?

- haha ja, varför inte? fet tattoo.

ANXIETY

- jag har ångest. fet jävla ångest ska ni veta. idag. idag har jag spenderat över 500 svenska kronor på skit. eller skit och skit. ca 200 av dem var på julklappar till mina föräldrar och resten då tänker ni. resten gick på en jävla syn-undersökning. hur fan kunde jag, josefin anna linnéa bäcker, lägga över 300 svenska kronor på en syn-undersökning? det vet jag inte men det gjorde jag och det visar sig att jag behöver läsglasögon. härligt. nej fyfan vilken ångest jag har. nu längtar jag bara tills min mamma kommer hem. hejdå.

ett kungarike för en kram

- ja, så här kan det gå när en mycket rastlös själ inte vet vad hon ska göra. plugga eller kolla bloggar? bloggar frestar too much så det blir nog det. fan. hade behövt plugga tyvärr.

jag lever, med dig.

jag känner mig aldrig helt okej utan honom, som om jag vore sjuk eller något. kroppen kan aldrig riktigt slappna av och man blir liksom lite för rastlös. så där så man inte riktigt vet vad man ska göra av sig själv. det blir liksom aldrig riktigt helt okej. därför var det extra skönt att somna i min kärleks armar igår kväll. känna värmen. när man är så trött att ögonen gör ont men man kan inte sova, hjärtat slår liksom lite för fort och alldeles för hårt. fast det känns bra, man bara ligger och lyssnar, på hur han andas. det är då man känner att man att livet verkligen är värt att leva.

2000

- jodå, det är rätt smutt att tjäna nästan 2000 kronor en vanlig onsdagkväll.

SUPER MODEL

- sitter här i min pjamas och spanar in min nya mössa. den är fin den.

L TO THE OVE



- några låtar som ligger mig varmt om hjärtat, klicka på bilden.


Vrak

Jag mår så jävla dåligt nu. Min kropp är helt förstörd och mitt huvud snurrar. Jag skulle vilja somna i min kärleks armar ikväll när jag mår så här, men så är inte fallet. Jag mår så jävla dåligt nu.

you know my adress

- så fina saker. och jag har vart snäll i år. i really have.

dress

partylook 1 hur grym är inte den första klänningen?

 


RSS 2.0