seek bromance

känner mig som en helt ny människa nu. har tagit en långdusch jag gjort mig i ordning efter en helskön fredag. bestående av supergod mat och alldeles för mycket efterätt. mycket skratt och pinsamma stunder. torra skämt och smygandes hem tidigt på morgonen för att krypa ner i sängen med min vackra vän. som jag älskar dig. vilken jävla dag. så en riktig brakfrukost och lite chokladkaka gjordemin morgon.  idag ger jag all min kärlek till annie och amanda♥

hej hej sommar

här har ni min feta sommarlista som jag ska lyssna på hela sommaren, lyssnar ni med mig?


saknad


min kärlek åkte i lördags morse till ett annat land. ett annat land som ligger alldeles för långt bort. så som jag saknar honom nu, så mycket har jag aldrig saknat något förut. självklart har vi varit utan varandra över en vecka förut. men det som är så jobbigt är att vad jag än gör så kan vi inte ses och vi kan inte få tag på varandra på något sätt. jag känner mig isolerad och ensam. så sjukt ensam.

när man vaknar mitt i natten och den andra sidan av sängen är tom. det finns ingen som man kan krypa upp i famnen hos. och när man vaknar på morgonen och det inte finns någon som går upp och stänger av alarmet och ger mig en puss i pannan. aldrig kunde jag tro att jag skulle sakna att han tjatar på mig på morgonen. men det gör jag. jag saknar allt med honom, och jag saknar allt med mig som jag inte kan göra när han inte är här.

jag går in i "depp mode" från och med nu och tills min kärlek kommer hem.

I'M A FUNNY BUNNY




bilder: tog jag från mina fina vän, the master-photographer, emma.

kvällen igår spenderade jag med fina vänner. amanda, emma, annie, olivia och jag själv så klart, grillade marshmellows, lekte "i'm a funny bunny" och skrattade tills tårarna rann. skämde ut oss på en grill i norrtälje och utsatte oss för en nära-döden-upplevelse tillsammans med en moppe, en cykel och en longboard. alla detaljer där utelämnas. efter att ha blivit nedkylda enda ner till skelettet så somnade jag tätt med en mycket kär vän.

hej, hej sommar!

sin andra halva



idag (lördag) åker min pojke till turkiet. en hel vecka. vad gör man utan sin andra halva i en hel vecka?


glad påsk på er bröder ♥

clothes



jacka, hoodie, h&m. virkad top, gjort själv. jeans, tiger of sweden. skärp, topshop. skor, converse.

PIKNIK







har spenderat denna underbara lång-fredagskväll med middag på en brygga i vettershaga. jag och min finaste vän åt cesarsallad, jordgubbar och drack påskmust. musik hade vi även med oss, vilket gjorde denna kväll snäppet bättre. detta kommer göras om X antal gånger i sommar. detta var den första kvällen då vi båda kände att det nästan var sommar. som vi har skrattat.

-


bikini

h&m.

KLÄDER


bustier och shorts, h&m. blazer, eve of eden. skor, converse.

NEW




bla. dessa köpte jag igår. från h&m. detta är även en liten sneak-peak på vad jag draig på mig idag. to be continued.......

2011-04-18

just i denna sekund sitter jag och väntar på att bog brother ska börja. jag vet. jag är super lame men jag är fast i detta hysteriskt underhållande program. har shoppat idag. aldeless för mycket än jag borde. jag slänger upp bilder senare ikväll förhoppningsvis.

KLÄDER

bild 1: trench, lindex. skjorta, hm. skärp, topshop. jeans, puss&kram. skor, converse. tygväska, topshop.


bild 2: jacka, munktröja, linne, sjal, hm. byxor, bikbok. skor, converse. tygväska, topshop.


bild 3: skjorta, timberland. jeans, CM. skor, nelly.

att ta något som tillhör någon annan

jag vet inte ens vart jag ska börja. jag har nog gråtit ur varenda liten droppe vätska ur min kropp nu på eftermiddagen. jag känner mig så jävla naken. att en främmande människa har alla mina kontakter och alla mina 500 bilder på mig och mina vänner känns så jävla obehagligt. jag mår så jävla illa och vill bara kräkas.
hur fan kan man ha hjärta till att ta något som tillhör någon annan?

-


-


monday

god förmiddag mina vänner! sitter just nu i väntan på en liten buss som jag ska ta mig in till norrtälje! tänkte dra förbi gymmet innan det blir dags för träning med mina tjejer. det börjar närma sig tävling för dem nu och lite resultat när det gäller uttagningar osv ska avslöjas idag. varför blev jag så nervös nu?

aloha


aloha bröder! idag har jag så mycket planerat så jag vet inte vart jag ska ta vägen(jag brukar inte göra ett piss på dagarna därför är detta en dag att minnas). jag ska på massage klockan 14:45 och klockan 16:10 ska jag möte elin i norrtälje. sedan så ska jag äta middag med min vän amanda. känner lite ångest nu när jag idag känner att jag hade velat vara med och träna också. får suga på den karamellen ett tag till.

RSS 2.0