prom

jag sitter och pratar med fina elin om baler. och om balklänningar. på min bal såg jag för övrig hemsk ut. så om jag hade fått göra om det hade jag sett ut så här. i skor, klänning och smycken från topshop och med läpparna målade i orange. stram hästsvans and there you go. perfect!

haha

tänkte bara säga "hello world, i am alive!" och sedan vill jag ha lite sympati. blåmärke i size muuuuucho grande!

varenda människa förtjänar att bli kär

det är nu som jag skulle vilja skriva något fint. något fint som berör folk. genom att att bara läsa dem där orden som jag kladdat ner. får dem att känna miljontals saker. mest bra förhoppningsvis. jag skulle vilja skriva något fint. något om kärlek. jag skulle vilja kunna skriva om kärlek. men vem kan egentligen det? hur beskriver man egentligen en känsla. den bästa känslan? jag hoppas verkligen. att varenda människa. någon gång ska få bli kär. på riktigt.

project

det här vad var jag satt och höll på med tidigare. jag har alltså rippat upp baksidan på ett gammalt linne så hela baksig´dan ser ut så här. jag vet inte om jag gillar det eller om jag hatar den än. to be continued.....

123

sitter och håller på med en sak. ska visa er så fort det blir klart!

holey moley

igår kom ju som sagt my dude hit och vi grillade hamburgare på vår raclettegrill. och för er som inte vet vad det är så är det som en liten grill som står på bordet så kan man sitta och laga maten samtidigt som man sitter och äter. så lagar man det man ska äta själv liksom. hursomhelst, det var myyyysigt. sen kollade vi på melodifestovalen och film osv som man gör hemma en lördag. idag ska jag träna. och jag är så trött så jag vet inte vad. haha vi får se hur det går helt enkelt!

2011-02-26

ikväll kommer min älskade hit. det var verkligen på tiden. har ju vartit sjuk jättelänge så vi har inte trffats på nästan två veckor. men det tas igen nu på lovet. kanske bloggar senare. kanske inte.

fusk



okej, jag är så snuskigt nöjd att jag vet inte vart jag ska ta vägen. jag kom på ett litet fusk med en rabatt på nelly.com, haha jag måste gå och göra något nu för fick världens kick av detta. haha geek i know.

f to the riday

Tumblr_lh54pexwb21qg3pz9o1_500_large

fredag igen då babes. hoppas ni ska göra något kul. själv så bjuder min fredag kväll på tacopaj och sedan dipp framför let's dance eller något antar jag. jag JA jag är fortfarande sjuk. vilka är oddsen liksom? ja, ja. kanske återkommer under dagen.

21:30

Saker man kan tänka sig sakna 21:30 en torsdags kväll i februari. 

Att sitta inslingrade i varandra och höra ihop. Och nyvaket-hår, framtänder, bröstkorgar och musiken han satte på istället för min.


.




jag börjar komma på bättringsvägen nu. får se om det blir skola i morgon. annars har jag ju lov nästa vecka. ska bli så skönt! måste plugga lite idag. har inte kunnat plugga eftersom jag endast har legat ner i tre dagar nu. but i'll we back on track very soon! hoppas ni mår bra!


love it


now

okej, jag kunde inte hålla mig borta från bloggen när jag såg dessa underbara skor. så var tvungen att posta detta. give them to me noooooooooooow!

night

å herre min skapare hörrni. här sitter en sliten flicka som mår allt annat än bra.
i natt har jag endast sovit i tre timmar. klockan två inatt så vaknade jag av att min kropp värkte så otroligt och så den nästan skakade. har sovit lite nu på morgonen och mår nu lite bättre. men jag mår fortfarande inte bra. så jag tänkte återkomma när jag har blivit frisk och har något roligt att dela med mig av. XOXO

15



jag är hemma idag från skolan. min hals tar kol på mig sedan känner jag mig lite febrig. men det var inte det jag vll säga till er. utan det jag ville säga var att min vacka, älskade, söta, roliga, knäppa men alldeles underbara vän ebba fyller hela 15 år idag.

kläder



idag hade jag velat gå klädd så här. men varken min garderob tillåter detta eller vädret.

tröja, MODEKUNGEN
shorts, ?
skor, CONVERSE
halsband, HM♥LANVIN
väska, elinkling♥HM

sick

jag har gått och blivit sjuk. men måste ändå träna små gymnaster idag. fan för sjukdommar.

saturday sun

det är lärdag och solen skiner som om det vore sommar. lite önsketänkande från min sida kanske. idag jag ska försöka plugga lite till mina prov jag har i veckan. sedan ska jag laga lite mat till mig själv innan det blir dags att dra sig mot träning i täby. ikväll ska jag fan köra bra.

night after night

om ni klickar på bilden så ska ni få höra på en lista med kanske ett av de bästa banden.

friday

igår köpte jag dessa skor av mina tränare cajsa. för endast 50 kronor. dem är lite smutsiga och nästan lite för små. men när hon sa att hon bara ville ha 50 kronor för dom kunde jag inte säga nej! så nu går jag bara och väntar på att all äcklig snö ska försvinna. så under tiden får se stå på mina elle tidningar på en hylla där jag kan se dem.
-
det här fick jag av min kärleks mamma igår. alltså så värt. gissa om jag blev glad eller om jag blev glad?
-
något annat som är väldigt värt så är det att tidningen metro varje torsdag ger ut en extra tidning som bara handlar om mode. så hilma mycket fina saker. så underbart!

fina torsdag

nu sitter jag hemma hos en mycket fin vän. jag har precis duschat så hon står på tur. vi har tryckt i oss vitlöksbröd och smoothie! nu ska vi kolla på bert och äta ben&jerrys! sen ska vi sova alldeles för lite. precis som det ska vara. i morgon kommer jag hem för första gången på tre dagar, två nätter. och då ska jag visa er lite saker. 

PS. min dator är lagad. och all creed går till emmas pappa. så värd! 

En sån där text

jag vet faktiskt inte var jag ska börja. inget flyter på som vanligt nu. jag känner mig ledsen. jag är ledsen. jag orkar inte ens hålla huvudet högt. allt känns som hårda slag i magen. och det är jag. som ligger på marken och inget kan göra. slag. i magen. jag orkar inte ens tänka. eller tänker jag kanske för mycket. det kvittar. det är nu jag känner att jag till pausa allt. så jag hinner med. hinner med att sova. och äta. låta hans armar omfamna mig och värma min frusna kropp. och bara gråta. jag vill verkligen bara gråta. men det har jag gjort för mycket. jag mår inte bra nu. inte alls.

<3 DAG

idag är det alla<3dag. så därför tycker jag att alla ni där ute som har någon. ska pussa lite extra på den människan. och ni som inte har några fina, får pussa på varandra. ät mycket choklad och bara älska. PUSS PÅ ER ALLA!

DAGEN CARVING



big love. big time.

Friday, I'm in love

what's up you all? ikväll ska jag ha kul. träffa gamla vänner som jag inte umgåtts med på år. fanny wallberg och amanda näslund. släppa alla jobbiga, tråkiga, viktiga grejer för ikväll och bara ha kul. jag och my dude firar 8 månader tillsammans idag också. så får åka och pussa på honom i morgon helt enkelt. juste, övrig tråkig info som att min dator har fått virus så kommer nog blogga från mobilen ett tag fram över. men som sagt, ikväll ska jag släppa all skit. för ikväll ska jag ha så jävla kul.

frukost


sitter och äter frukost som ni kanske ser. haha jag orkar inte med bilderna alltså. nu tappade jag helt tråden vad det var jag skulle skriva om.

HAPPY

(på bilden ser det ut som om jag har något mellan tänderna, men icke sa nicke, kass kvalla det är allt!)

jag tänker, precis som varenda stockholmsk-bloggare, skriva om en sak som börjar på s och slutar på nökaos. så jag kom inte iväg till skolan i morse. rätt skolan att få sova ut. idag ska jag städa här hemma. och rensa min garderob, om jag orkar för det är verkligen mycket grejer nu i den så jag vet inte om jag kommer orka ta tag i det.

VÄNNER



jag har väldigt fina vänner ska ni veta. min jennifer ska till thailand och ska köpa ray-bans åt mig. min challe ska till new york och ska köpa med sig ett par illrosa converse åt mig. kan ni tänka er? VILKEN LYCKA! jag har så fina, fina, fina, fina, fina, fina, fina vänner! och att jag kommer få stryk senare för bilderna är en annan femma. men den dagen, den sorgen.


SKAL

igår kom mitt skal. och jag är mer än nöjd!

CHIPS

blev hemma idag. min rygg tar kol på mig. ska upp till träningen senare. inte träna. men kanske lite styrka.

LEO

dagen till ära hade jag detta på mig. converse, CM jeans, hm sjal, stickad tröja som mormor stickat, jacka från ZARA.

ACNE SHANK

jag är kär. riktigt kär. men mitt hjärta är krossat tyvärr. dessa skor slutade tillverkas för lite mer än ett år sedan och jag vill nästan bara gråta över det! dem är så fina! Acne Shank, vila.i.frid.

Christopher Columbus

kärlek.
- Christopher Columbus behövde inte stanna och fråga om vägen, och det behöver inte vi heller.

carve

jag är inne i en period just nu. när jag gillar, här kommer kråksången, rosa. jag har aldrig varit så där girly, girly att jag dykat rosa osv. den perioden kommer nu. jag vill ha dessa skor och en illrosa väska utan remmar att ha under armen. så fint det hade vart. jag ska fantisera om dessa lite till. kommer nog komma massor med inlägg idag. har inget att göra så stå ut!

äckel tisdag

jag vet inte riktigt vart jag ska börja. är hemkommen från ytterligare en dag i skolan och sedan träning. vilket har resulterat en trasig rygg/nacke. äckel tisdag. jag har iallafall fixat i ordning lite nu på kvällen. vet precis vilken outfit (okeeeeeeey, det där lät bara såååååå gay!!!) jag ska ha i morgon. ska bara skriva ut lite jobbpapper osv. och sen är jag klar för kvällen.

ajfån

iPhone Skal / Hardcase baksida VitiPhone Skal / Hardcase baksida VitiPhone Skal / Hardcase baksida Vit
har precis beställt ett sånt här skal till min lilla ajfån. hoppas det kommer fortfortfort.

too look forward to




satt nyss och tänkte lite. och kom på en sak. det här låter super gay men jag bryr mig inte.

varje dag vill jag ha något att se fram emot. det kan vara det minsta lilla. att min favoritfilm går på tv ikväll, eller att få krypa ner i en nybäddad säng, dricka apelsinjuice till frukost, träffa sina bästa vänner, äta god mat, att bara få komma hem efter en lång dag i skolan, men allra mest att få sova bredvid min man. ibland ser jag till och med fram emot att få gå upp tidigt på morgonen för att få klä på mig dem där kläderna eller skorna. men jag vill ha det varje dag. något att se fram emot.

dem senaste veckorna har jag faktiskt inte haft något att se fram emot. eller det är ju en lögn. jag hatar när jag ljuger. speciellt för mig själv. det jag har sett fram emot, har jag sett fram emot så väldigt mycket. men sedan i sista sekund har det inte blivit av.

jag vet inte om jag kan säga att jag är ledsen. dåligt mår jag verkligen inte. jag mår bra. jag är bra. jag känner mig bara lite ensam just nu. och ensam behöver väl inte alltid vara något dåligt. eller hur?

let go

jag kommer alltid älska dig och det håller jag fast vid när jag nu släpper taget.

p to the ain

idag har jag varit duktig. jag har övervunnit en av mina största fobier. jag solade solarium idag. eller jag tycker fortfarande att solarium är snuskiga som sjutton men jag gjorde det! fikade ju även med en mycket kär vän idag. det var det bästa på länge. min man är sjuk. igen. jag känner mig ganska dålig jag med nu. så det blir till att vara hemma och sova ikväll. som alla andra kvällar.

3 timmar

efter en dag med ett 3 timmars mattepass kan jag medela er om att jag blivit ganska så oseriös. slog även omkull idag för första gången på hela vintern. så nu är mitt knä blått och svullet. jaja. i morrn ska jag simma och fika med en kär vän. PEACE!

never die

sleep all day. party all night. never grow old. never die. och DET mina kära vänner, det är mitt tips till er!

onsdag




përshëndetje, مرحبا, здравей, helo, hei, salam, bonjour, 你好, och sist men inte minst hej.

det här med att blogga är väl kanske, som jag redan sagt innan och som ni kanske märkt, inte riktigt min grej. men jag ska försöka att keep it up eftersom det är så pass många som jag hittat hit. verkligen kul. om det finns något intressant att läsa iför sig.
-
det som är lite tråkigt bara att jag inte vet riktigt vad jag ska skriva om. eftersom jag själv hatar att läsa bloggar som det är "hej bloggen, idag gjorde jag det här.... sen träffade jag berit och vi åkte till....och nu sitter jag här och ska snart.....". och eftersom jag hatar att läsa det så försöker jag verkligen att undvika att skriva så. och detta är ju totalt ointressant för er. jag måste gå och tvätta ansiktet.

RSS 2.0