puss

och med en godnatt-puss tackar jag för denna söndag.

t som i tränare, träning, tacos

sticker snart iväg på träning. först som tränare, sen blir det att träna själv. ikväll blir det tacos till middag.

jacket

denna jacka köpte jag på lindex rea igår för 249 svenska små silvermynt. grejen var den att när jag åkte hemifrån igår så sken solen och det var plusgrader så jag drog på mig vårjackan. solen försvann och det blev iskallt. så när jag fick syn på denna jacka så tänkte jag att den var billig och den är snygg för att vara en dunjacka så jag slog till. väldigt bra alternativ att byta emellan min svarta päls.

Burlesque

igår var jag ju på bio. och filmen som jag och min mamma såg var ingen mindre än Burlesque. jag fick rysningar. filmen är så galet bra. när den kommer ut på dvd eller blue-ray så ska jag köpa den direkt. så filmen får en fet 10:a. rekomenderas verkligen!

morning

jag vaknade tidigt. av att solens strålar, som skymtar bakom molnen, sipprade in genom mitt fönster. kanske en timme sen. och det var skönt. att vakna av att det var alldeles tyst. bara jag vaken. man hinner tänka så mycket. lyssna så mycket.

i'm Mr. Lonely

jag ligger nedbäddad i sängen. tidigt jag vet. men denna lördag hade väl inget mer att erbjuda. idag har jag varit på barnkalas för min kusin ruth och sedan kollat på bio med min mamma. precis innan jag bäddade ner mig när slängde jag i mig lite sushi. så vad nu? jag saknar. som vanligt. my dude. han har blivit sjuk igen så han ligger väl och sover. kanske därför jag också bara vill sova. för att slippa plågas med tanken om att jag är ensam. jo. så är det nog. godnatt.

details

som alla vet så har maria montazami någon slags förkärlek till tassles! och jag har någon slags förkärlek till ljus. doftljus, värmeljus, stearinljus you name it! och så här har jag det i mitt rum. en gammal ölflaska och en champangeflaska med stearinljus i, doftljus och vanliga värmeljus. det är så mysigt.

"you snooze, you lose"

IMG_3167.JPG
jag måste faktiskt ta att göra som bästa emma och skriva lite om kvinnan på bilden. och tyck att jag är en härmapa, men jag är tvungen. sofi fahrman kan vara en utav de mest inspirerande människor på jorden. snygg och framgångsrik. vad mer kan man önska sig?

i look to my right and see the hollywood sign

det är jag och min syster det. under dagarna som gått har jag träffat my dude, träffat underbara vänner så som amanda, emma, annie, fanny, clara osv osv. i natt ska jag sova tidigt. har faktiskt inte så mycket att säga om mitt liv at the moment.

tjejen på bilden


den här tjejen på bilden, sitter nu och väntar på att nya msn ska laddas ner till hennes dator. den här tjejen på bilden, är så trött så hon knappt kan hålla sitt huvud uppe. den här tjejen på bilden, vill ha tillbaka hennes långa hår. som på bilden.

rebook easytone

om ni kommer ihåg så precis innan jul köpte jag mig mina rebook easytone. dem tänkte jag iallafall slänga på mig när vi ska till träningen. för övrigt så är det världens skönaste skor (jag brukar inte alls använda gympaskor i vanliga fall så det finns väl säkert andra skor som är skönaste, men hursomhelst..), sedan ska de ju träna vader, lår och rumpa när man går och.........*trumvirvel*............det fungerar faktiskt! när man går känner man lite att musklerna jobbar mer än vanligt men det är inte förrän man sätter sig ned som man känner att musklerna har fått arbeta.
sen tycker jag inte att gympaskor är så jävla snygga så det kanske är anledningen till varför jag aldrig använder det. men dem här har jag vant mig vid och så fort som det blir torrt på vägarna ska jag slänga på mig dessa så ofta jag kan. priset på dessa varierar så sjukt mycket. jag jöpte mina för 1000 lappen ungefär, men har sett ett par i annan modell som kostat närmare 600 kr. så spring och köp!

taggad tjej123


b-rud

alltså. inte okej. när jag vaknade i morse kändes det som om jag har varit uppe och partat hela natten. men jag somnade redan vid elva. så så kul har jag inte haft det. ikväll blir det träning i täby och som jag ska kötta. och efter det hoppas jag att jag får träffa min kärlek, om han känner sig bättre vill säga, peppar peppar.

cheez crunchers

hemmakväll denna fredag till ära. min man är sjuk och jag är fortfarande så pass sjuk att jag inte orkar dra iväg. så synd eftersom mina vackra vänner hade planer som jag hade kunnat få hänga med på. så ikväll ska jag svulla och bli frisk.

Nej

nu slår mitt hjärta lite för hårt av helt fel orsak. det handlar om bekräftelse. det är allt.

things you might didn´t know

jag ska faktiskt ta och erkänna 5 saker om mig själv för er. som jag kanske egentligen borde hålla för mig själv.

jag har utvecklat någon sorts fobi för bakterier, jag får t.ex. ryck om någon sitter och pillar bort sårskorporna på sina munsår. över huvudtaget att man tar i sina munsår? uääääk! och jag har väldigt svårt för att sola solarium, med tanke på alla bakterier som finns på dem. detta måste jag söka hjälp mot. 

jag googlar på "feta människor" när jag vill känna mig smalare, det här borde jag nog också söka hjälp mot måste jag faktiskt ta och erkänna.

jag ÄLSKAR när mina fötter somnar,  den känslan är verkligen one of a kind, and i love it!

jag får ångest varje gång efter jag ätit på le donc, detta är dock helt normalt. who doesn´t?

tycker att det värsta som finns är när GAMLA människor tränger sig i busskön, ungdommar har jag inga förväntningar på. jag vet att dem tränger sig i busskön. men det värsta som finns är när gamla människor tar för givet att dem ska få gå före i busskön bara för att de är gamla. hade de frågat om de fick gå före hade dem absolut fått göra det, men att trängas, FY FAN FÖR GAMLA MÄNNISKOR IBLAND!


jag vill avsluta detta inlägg med att jag är helt normal. tack.

random




kände att bloggen behövde lite förändring. nöjd vet jag inte om jag är, men det får vara så här så länge. lite random bilder. ph.1. mina solglasögon som användes flitit under 2010, och nu är båda borta. ph.2. på ett av mina objektiv, tagen på midsommar afton. ph.3. martin, jag och aron speglar oss i emil brillor.

att älska



två själar med bara en tanke. jag älskar verkligen denna människa mer än livet självt. det är inte klokt. saknaden blir så stor och gör så ont. men med dig står tiden nästan stilla, inget annat spelar liksom någon roll. jag är så jävla kär. två hjärtan som slår som ett.

nails



ååååååååååå ge mig!

pictures




jag tänkte att ni förtjänade lite bättre bilder på min nya frisyr. jag gillar det ibland och ångrar att jag klippte av det ibland. ibland är det fashion och ibland är det dagis. jaja. idag mår jag inte så bra. min kropp sa ifrån i morse så det blev till att vara hemma idag. annars rullar det på som vanligt. jag har blivit extra ambitiös i skolan och igår var det min andra halvas tur att fylla 17. nu ska jag lägga mig i sängen och börja läsa en bok som jag måste läst ut tills i morgon.

hair

- mer än 10 cm hår lämnade nyss mitt huvud. det var galet skönt. så numera ser jag ut så här. (obs. jag vill bara medela er om att jag har faktiskt bh på mig på dessa bilder. på andra bilden såg det lite, ja, inte så ut. haha. )

låt mig dansa rock och salsa.

- jag har fått denna låt på hjärnan. man kan inte låta bli att sjunga med.

kläder

- nu blir det massa onödiga inlägg. men det är söndag. söndagar är värdelösa. här är iallafall lite av sånt jag hade på mig på lovet. converse, randigt, hoodies, thights, kostymbyxor, skinnjackan, halsdukar och mina älskade hunters.

pussycat

hello all you pussycats out there. what's up?

lipstick



- så fint. vill ha. jag dör lite igen. "so berry" 765 från max factor

carvings




så fin top där på översta bilden. *dör*. och jag går ju fan mode&design så klänningen på andra bilden ska nog inte bli några problem att sy ihop. idag vankas det träning. kult.

LITA

okej, jag är nära till sammanbrott nu. jag måste måste måste ha jeffrey campbell skorna i inlägget under. däremot så är priset inte så smickrande. 1695 svenska kronor. jag har dem pengarna. men jag känner att jag inte vill lägga dem pengarna på ett par skor riktigt än. åååååååååååååå ge mig mina jeffrey campbells bara!!!!!!!!!!!

jeffrey campbell

jag tror jag dör. jag måste ha dem här skorna. helst båda två. det är ren kärlek.

P&L,Emmaboda, Way out west osv.

Hey PhiladelphiaD E B U T A N T E S.I am a gypsy†Ohlaglamattention whoreThis night is sparkling.♥WILD _ FREEellie.
hur fett vore det inte att gå på festival i sommar? jävligt fett säger jag bara.

onsdag

hej bröder. jag blir så trött av detta väder och att gå upp 5:20 varje dag. men jag är en ambitiös människa (eller jag önskar att jag var det iallafall) och klarar förhoppningsvis av detta i två och ett halvt år till. jag ska verkligen kämpa nu. jag ska göra allt jag gör till 100% och sedan när jag tar ledigt verkligen ta ledigt och inte tänka på något alls. design är det som stått på mitt schema idag. sedan plugg osv. nu när jag är hemma. så pluggat har jag gjort nu. nu ska jag ringa massa samtal sedan plugga lite till. så ni får ha en fortsatt bra onsdag där jag tycker att ni ska leva lite extra, dricka för mycket vin till maten och vara uppe alldeles för länge. fred ut. puss bröder.

måndag

idag är det måndag som sagt. och sista dagen på lovet som har gått så galet fort att jag vet inte vad. så i morse fick jag gå upp tidigt så jag vänjer mig lite och på bilden ser man hur glad jag var ungefär. idag ska jag träffa ebba och göra fristående sen blir det första träningen med minitruppen. det ska bli jätteskoj. så gymnastikdag idag.

du och jag.

Tumblr_lervcrl9q61qg8v9ro1_500_large
du är det finaste jag har.

ledsen men glad

- snacka om att dagen på ikea blev en besvikelse. meningen var att vi skulle åka till ikea för att köpa nytt golv att lägga in i mitt rum. och kvällen innan kollar jag på ikea.se och tittar så att det golvet jag ville ha finns i uppsala och det fanns i lager. smutt tänkte jag men sen när vi kom dit så fanns det inte en enda golvplanka kvar. uppdatera hemsidan lite oftare puckon. så jag köpte mig ett gigantiskt doftljus som luktar vanilj. sen lite ramar ovs.

Hannah Montana

- och med en "hej-där-på-andra-sidan-skärmen-!-jag-är-en-zombie-och-tänkte-äta-upp-dig-!" - bild. säger jag godnatt. nu ska jag gosa ner mig så gott jag bara kan och titta på hannah montana the movie. åå vad jag älskar att vara barnslig.

Gemma ward

efter att ha suttit och tittat på de här bilderna i snart 10 minuter så behöver jag någon annans åsikt. jag tror att alla tjejer såg/hörde om att modellen Gemma Ward gick upp mycket i vikt fort osv. och nu klassas hon som ful och fet? alltså jag tycker den här människan är sjukt vacker. både förut och nu. åå vad jag hatar denna värld ibland. visst att man har sina dagar där man tycker att man har alldeles för tjocka ben, för stor rumpa, för stor mage, för stripigt hår och lite för gula tänder osv osv. men fyfan vilken jävla äckligt ytlig värld vi lever i. ville bara ha det sagt. hejdå.

t som i tacos

i morse vaknade jag upp i min älsklings famn. så wonderful. sen vad jag på gymnastikmöte för oss ledare inför våren. det kommer bli g-rymt! sedan vart det tacos. och nu äntligen har jag landat. i morgon blir det ikea. puss

sky is singing

- ja. jag sitter nu och väntar. ska hem till my love. vi lär väl höras senare.

kärlek


Jag måste leva nu. Nu är livet inte sen. Och om jag gör det bästa i nuet, då kan jag i alla fall låta det bli historia utan att se tillbaka med ånger i hjärtat. Så länge jag gjort mitt bästa. Jag kan ta några slag så länge jag vet att jag kämpar. Hela livet är som en svettig och stenhård fotbollsmatch. 90 minuter eller 90 år plus övertid förhoppningsvis inte avbruten match. Svettdroppar i pannan, nyfikenhet, rädsla, att ena sekunden tro att man vunnit för att nästa förstå att man kanske förlorar. Se till att inte få rött kort och behöva bli avstängd innan man ens hunnit börja. Men göra sitt bästa tills någon visslar i en visselpipa och sen så är det över.

sorry

nu ligger jag i min säng och dricker julmust och äter choklad. jag måste be som ursäkt för mitt lilla ryck här under. saker och ting blev inte riktigt som bestämt. jaja. ha en fortsatt bra torsdag. vi lär väl höras under kvällen. kanske. om jag har lust med det och ja allt sånt där.

värdelöst.

jävla skit helvetes äckliga jävla fan.

thursday


- idag är det torsdag och idag har jag inte gjort någonting känns det som. klockan är redan four a clock in the afternoon och jag har precis tagit mig en dusch. ska nog till min kärlek ikväll. som alla andra kvällar detta lov. det är härligt det. hur har ni det?

slösa.




som ni vet så skrev jag ju i inlägget här under som publicerades igår att jag var så duktig med att hålla i mina pengar. men i måndags i syndade jag faktiskt. bilderna gör dock inget av det jag köpte rättvisa. jag vet fan inte vad jag ställt in på kamera på för inställning för bilderna är fan riktigt trashy! jag köpte en väska för 199 kr, ett par shorts (som är 273456354175414735923849239747236 ggr mycket sötare i verkligheten) för 100 kr, och hunter fett till mina stövlar för 129 kr. och titta vilken skillnad det blev. bilden till vänster är EFTER jag smörjde in dem med fett.


proud.

- idag har jag vart med om grejer ska ni veta. något stort. något värt att minnas. jag är så stolt. stolt över mig själv. idag var jag och my love i kista galleria och hur mycket pengar spenderade jag? inte en krona! kan ni förstå! alltså ni lär väl tycka att jag är dum i huvudet. men för en människa med detta starka köpbehov som jag har. då är det stort. så jävla stort. jag är så stolt över mig själv. detta är en dag att minnas mina vänner. det enda jag vill ha nu (förutom kläder, skor, smycken, bikinis, väskor, ovs ovs.) är en gitarr.

my very own room

har börjat inse att jag tycker att min rum är ganska mysigt. litet. men mysigt.

last year



2010.
jag sitter och tänker på mitt år. år tvåtusentio. ett år som har varit så händelserikt och bara bra helt enkelt. visst har det haft sina dåliga stunder. det hade kunnat vara bättre. men ändå så är jag så nöjd. jag gick ut grundskolan och öppnade mina dörrar för framtiden. gymnasiet. där jag trivs som bäst och träffat nya vänner. gått hem från mina fina vänner en varm sommar natt med mina skor i min ena hand och en pojkens hand i den andra. jag har skrattat och jag har gråtit. gjort för lite saker som jag ångrar och spenderat alldeles för mycket pengar. köpt 10 par nya skor, ätit för mycket skräpmat och varit sjuk för mycket. det hade kunnat vara bättre. men ändå så är jag nöjd. så jävla nöjd.

RSS 2.0