2011-03-29

just nu och tre veckor framåt mina damer och herrar, är jag ute på min ArbetsPlats förlagda Utbildning, men ni kan kalla det APU. jag har hamnat på inte mindre än Edblad's i gamla stan. känner mig redan efter två dagar i jobblivet rätt slutkörd. bara tre veckor kvar då. men det bli väl lite bättre nu när jag fått lära mig kassan osv.
-
är även lite sjuk och eftersom jag inte har någon möjlighet att knäppa kort på jobbet, eller hemme för den delen när jag kommer hem så sent och ser ut som en sjuk människa gör så blir dem här veckorna kanske rätt så tråkiga.
-
något som är lite tråkigt med att jag är ute på APU är att jag känner mig så ensam. min handledare är ju helt
fantastisk men man har inte så där supermycket att prata om med en 30 åring. vilket jag försöker säga är alltså att jag efter redan två dagar saknar mina classmates som jag dragits med varje dag i snart ett års tid. love them.
-
ser alltså fram emot fredag, så jag ska träffa en fin människa. Elin♥

to buy



byxor, bikbok. 299kr



bikini, topshop. 199kr respektive 179kr skulle jag tro.



dem här ett fortfarande ett big maybe, men från weekday. 500kr.

Nike Felldin






är nu väldigt besatt utav denna vacka människa. Nike Felldin. kom ihåg det!

heart

när jag satt på bussen idag så märkte jag att mitt nagellack skavts av som ett hjärta. hur fint egentligen?

new

här är lite saker som jag tagit mig frihet att köpa under tiden jag hållt mig så långt borta från bloggning jag bara kunde. buistier, 199 kr hm. läppstift, 129 kr topshop. linne, 379 kr topshop.
ska alldeles strax dra tummen ut röven för att städa mitt rum till tonerna av veronica maggio.

läsvärt och lärorikt.

" För många är detta en förfärlig tanke. Vi tycker det är hemskt att tappa bort människor i livet och gör nästan vad som helst för att lappa ihop trasiga relationer. Ibland håller vi fast i personer som vi innerst inne vet att vi borde släppa. Vi är sentimeltala och rädda för att bli ensamma.
Försök att känna efter i ditt hjärta vad den här människan betyder för dig. Är det skuld eller längtan som håller dig kvar? Är det längtan så är det något att bygga vidare på, är det skuld ska du släppa det.
Och det är faktiskt inte meningen att vi ska hänga ihop med alla livet ut. människor kommer och går i ens liv, vissa har man bara en kort period och några stannar längre. Och förringa inte de kortspringande vännerna, ni har kunskaper ni ska ge till varandra som inte tar så lång tid. Sedan kan och ska ni gå åt varsitt håll. Våga släppa taget! Verkliga vänner och kärlekar hittar tillbaka till varandra om det är meningen. De andra ska man inte ha dåligt samvete för. Det är faktiskt rätt skönt att bli av med personer som man är färdig med.
Däremot ska man aldrig se tillbaka med bitterhet på gamla relationer. Man lär sig något av alla relationer och det är aldrig bortkastad tid. Det var helt enkelt meningen att du skulle ägna de åren åt den mannen/kvinnan och den relationen och det gäller bara att förstå vad det var som du skulle lära dig av det."


den här texten läste jag idag i en bok. så sann. läs och ta åt er. och känn lite.

dagen genom min iphone

idag har varit en mycket fin dag. modevisningen var enligt mig mycket bra (måsta klaga lite på att det inte fanns sittplatser). efter modevisningen gick charlotte, jag och mina bästa classmates och satte oss i kungsträdgården för att smaka på dagens sista solstrålar och en sen lunch. sedan gick vi till topshop där jag fick med mig så fina saker hem. topshop kan ha dem finaste sakerna i hela världen. synd bara att plånboken inte tillåter plagg därifrån varje månad. ska visa er vad jag köpte när jag är hemma.

saturday sun

sitter just nu på en buss någon stans mellan den kära lilla staden norrtälje och Estocolmo. strax innan två ska jag möta upp en mycket fin vän på sergels torg för först lite glutt på stan och sedan modevisning på NK. sedan står barnvaktning på schemat! ni lär höra av mig ikväll! ps. mycket cool kvinna på bilden. fred ut!

think.think.think.think.

jag sov bort lite av tröttheten iallafall. mina bekymmer består. jag kan inte låta bli att titta på telefonen varannan minut. iallafall jag skulle ha råkat missa ett samtal eller sms. men det är bara vänta. den kommer ringa. snart. hoppas jag. så tills dess får jag sitta och vara nervös. ska försöka att inte tänka så mycket. ska krypa ner i sängen och prata med fina vänner medans jag väntar. så jag slipper tänka. så. mycket.

Tumblr_li74f1laxz1qbsbszo1_500_large
jag är väldigt trött efter att ha gett 200% idag på idrotten. det stod spökboll på schemat och vi spöade det andra laget totalt! på köpet brände jag hål i mina byxor när jag gjorde en glidtackling på golvet. även ett skrapsår på knät. ska nog sova bort tröttheten och förhoppningsvis alla besvär.


my day

i morse vaknade jag i min kärleks famn. vilket för övrigt är så jävla värt. var ledig idag så när A stack till plugget så åkte jag hem och bakade en chokladkaka och sedan drog in till the city för att sola. fick lite fräknar så man ser liiiiite fräschare ut än innan iallafall. sedan sprang jag in på hm och la undan den här toppen som jag ska köpa i morgon. så fin.

.


.

Tumblr_lhzybflkez1qawwdgo1_500_large


.


time

tiden räcker väl inte riktigt till. så mycket som jag skulle vilja göra men tiden räcker väl inte riktigt till. nej det gör det inte. igår ååkte jag till min älskade och ikväll ska vi se på melodifestivalen finalen antar jag. känns lite som om att man måste göra det. jaja.

halv 8 hos emma

dagen har spenderats med my love och sedan med små men superduktiga gymnastiktjejer. blev för övrig också utelåst. den historien tar vi en annan dag.
i morgon blir det tjejmiddag emma hos min finfina vän emma. och här är menyn, när ni läser detta får ni tänka er speakern i "halv åtta hos mig" som läser detta högt för er. ser alltså fram emot morgondagen och allt krubb och fina tjejer!

2011-03-01

denna tisdag gör jag i en skjorta från levi's vintage och en halsring från glitter (very old though!)

RSS 2.0