GPV



- sitter och skriver om ull, samtidigt som jag sitter och äter youghurt med kanel-hjärtan och önskar att jag kunde få gå klädd så här idag.

i want a dog




- finaste ♥

sick



- vad fan är det här? varför kan jag inte få vara frisk en enda dag? nu har jag vart sjuk i nästan två veckor.

home alone

- hemma idag igen. not that much of fun. och eftersom det är tävling i helgen så får jag lite små panik och nästan gråter för att jag inte hunnit träna och det här som är en sådan pass viktig tävling. sen så är det helt kaos artat här hemma. jag ska sälja mitt elpiano och de första säljarna var väldigt konstiga och nu får jag ine tag på dem och jag har redan lovat bort den till några andra nu. herre cheese. om köpet med the good ones blir av ska jag unna mig ett par skor. ett par skor jag dregglat efter så sjukt länge.

x 3



- x3 , klaga inte på mina paint-skills, okay?

tuesday




- idag är det tisdag och idag har jag stannat hemma från skolan. halsont tycker jag inte precis att man är sjuk, men det sänker än så otroligt. så idag stannade jag hemma. vilket var så skönt och behövligt. jag har fått så mycket saker gjorda idag. jag har städat, tvättat, packat, fotat och satt in bilderna i en annons. det jag har kvar att göra är att skria en uppgift i materialkunskap, göra klart ett design-arbete och göra en powerpoint redovisning. nu blev det en massa tråkig text här.

oh my fucking god




- no fucking words. oh my fucking god.

11

- du är anledningen till varför den 11 är min absoluta favoritdag i månaden.

back at odenplan

- är barnvakt igen. sitter och äter glass och kollar på harry potter. ser ni förändringen föresten?

HATE OF THE DAY

• russin i lussebullar.
• min syster och hennes hjärna som förövrigt är lika stor som en dvärgmyras högra pungkula.

LOVE OF THE DAY
♥ Andreas, helt klart.

warm and cozy

- jag sitter uppe på roslags och kollar på små pojkar som tränar gymnasik. kan vara världens sötaste. jag har även löst mitt problem med kylan. ni får se en bättre bild snart. nu ska jag äta upp min yoghurt.

.


COLD

- fy fan vad jag är irriterad. detta blir ett hat inlägg. ett hat inlägg till den äckligaste, onödigaste, bara totalvärdelösa. kylan. jag fryser precis hela tiden. jag tål det inte. inte har jag någon vinterjacka heller. blääääää. nej men vad är bra då? jo att vi vann guld igår. och att paradise  börjar nu.

few days

- jag kan ha den sämsta webcamen in the whole world. men så går det när man är lat och inte orkar hämta kamerasladden. jag har varit lite off. i torsdags var jag bara på allmänt dåligt humör. igår och idag har jag suttit i uppsala på kurs. i morgon är det tävling och jag är så galet taggad. nu har jag ganska mycket att göra innan jag ska ta en sväng om med sängen min. jag måste duscha, packa, städa undan lite och byta lakan.

n u m é r o


Sasha Pivovarova.

kiss me

- förlåt. (ignorera våra niger-lips). ♥.
i världen är du bara någon, men för någon är du hela världen.
sitter i min kärleks tröja. och saknar. doften av honom får mig att känna mig närmare. han. kiss me.

Big Love

1. jacka från HELMUT LANG
2. stickad tröja från ISABEL MARANT
3. väska från BALENCIAGA
4. skärp från MONKI
5. skor från ACNE
6. iphone fodral MONKI

big love till dessa saker ♥ skorna, jackan, tröjan, skärpet, väskan och iphone fodralet, BIG FUCKING LOVE!!!♥

att man inte kan få nog


- När man blir lika glad varje gång man tittar på mobilen för han finns som bakgrundsbild. När han drar ett skämt och det är bara roligt för att det är han som säger det. När han kallar en älskling och man rodnar men skyller på kylan. Men just det här att hur nära han än är så är han aldrig tillräckligt nära. Måste betyda att man inte kan få nog. Det går inte att få för mycket av honom. Och hans tröjor som alltid doftar så gott.

s n o w

- beger mig ut i snöstormen för ett uppdrag med miccan.

c o c o

jävla snygg.

a d o r e



I ABSOLUTLY ADORE THIS. den sista kan vara det finaste jag sett.

f o o d

- har nyss slängt ihop världens godaste lunch. det är skönt att vara ledig.

o f f

- idag är jag ledig. så jävla skönt. sov hemma hos min fina grabb inatt. me love him. jag bjuder även på lite random pics jag tagit de senaste dagarna. de två sista bilderna ser ni bilder på mina favorit skor at the moment och på sista bilder ser ni även bättre en bild på nya pjuxs.

b a m b i

bambi northwood-blyth. kom ihåg det. så jävla snygg.


new shoes, pumpkin, ulgy bitch

- sitter hemma hos mina kära kusiner på odenplan. jag gillar stan. när man kollar ut genom lägenhetsfönstret och glor in på gården och man sen alla fönster som är upplysta. det är bra mysigt det. jag känner mig så hemma här. kvällen till ära är jag barnvakt. vi har gjort pupmkin-lyktor. hittills det har gått jättebra och nu sitter jag och pluggar. idag har jag även köpt mig ett par nya skor. lite punk feeling över dom, i like it. nej du, nu ska jag plugga design.

l o v e

- sitter hemma hos min fina. man får nog leta efter mer osociala människor än oss två just nu. jag sitter i hans säng och han sitter vid sin data ca 1 meter ifrån mig. jag älskar dig.

at amanda´s



- har nu bytt hus. sitter hemma hos amanda och väntar på en riktig brakmiddag. så mysigt. sedan blir det träning. vi är så jävla taggade. nu blir det maaaaaaaaaaaaat.

brutala b-rudar

- haha det finns inte så mycket att säga om bilderna. bara så jävla vackra.

girls

jag älskar älskar älskar mina fina tjejer. vi har det så mys så ni anar inte. vi har bakat och kollat på paradise och snackat, skrattat så vi kissat på oss och bara haft det bra. nu blir det datan ett tag sen får vi se vad som hittas på. livet är bra underbart.

at emma´s

- sitter för tillfället hemma hos denna sköna böna med min andra vackra vän amanda. vi ska kolla på paradise och ha det allmänt mysigt. bra början på en riktigt bra kväll.

a date with elvis


hair

- charmig bild där från mina sida. squeeze me. mm. haha. sitter här och lyssnar på musik och funderar på att städa klart något gång. så tråkigt att dammsuga. men det måste göras. ska ta och göra lite lunch snart också.

clean up

- håller för tillfället på att städa mitt rum. den blir fint det. när jag satt och surfade märkte jag sedan att designen på bloggen ser konstig ut i mozilla firefox, så förhoppningsvis använder igen det. städa var det.

night

- efter att ha slitit järnet med blogg helvetet hela kvällen nu så ska jag lägga mig i sängen och sova. och förhoppningsvis så faller intresset att blogga tillbaka så småningom. xoxo.

me be back

ja, då var man väl tillbaka i den här med att blogga. eller?

RSS 2.0